Leksaksaffär logo

Jollyroom

Vi har gått genom Jollyroom för att ta reda på vilka erbjudanden man har till kunder. Läs om Jollyroom och se vad kunder tycker längre ned på sidan.

Vilka är Jollyroom?

Jollyroom är en känd hemsida som också är det största e-handelsföretaget i Skandinavien när det gäller produkter för barn och bebisar. Hos Jollyroom hittar kunderna allt de behöver för alla barn, från nyfödda bebisar till 12-åringar. Jollyroom erbjuder också ett väldigt stort sortiment produkter som passar bra för gravida kvinnor.

E-handelsjätten Jollyroom grundades redan 2010 av Ole Sauer och har sedan dess växt i en lavinartad takt. Idag är de Nordens största butik på nätet när det gäller produkter för barn och baby. Ole Sauer äger mer än hälften av alla aktier i företaget. Resten ägs idag av Egmont.

Rolig fakta att känna till om Jollyroom är att företaget har ett enormt lager som täcker en yta som är omkring 75 000 kvadratmeter stort. I sitt sortiment har Jollyroom över 35 000 produkter från många kända varumärken.

Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg där deras stora och nybyggda kontor är beläget. Vid huvudkontoret har Jollyroom flera moderna lager, ett stort showroom för kunder samt flera bekvämligheter som medarbetarna kan ta del av, som till exempel ett gym och en restaurang. Jollyroom har i nuläget omkring 500 anställda.

Vilka typer av leksaker/presenter har Jollyroom?

Jollyroom har ett enormt stort sortiment fyllt med leksaker och presenter i olika kategorier. En väldigt populär kategori leksaker hos Jollyroom är bebisleksaker och i denna kategori finns många olika leksaker som passar de allra minsta att välja mellan.

Hos Jollyroom finns allt från stora bebisleksaker som till exempel babygym och lekmattor till mindre leksaker som skallror och bollar. När det gäller babygym och lekmattor så finns dessa i flera olika färger och med många olika motiv vilket innebär att det är lätt att hitta något som passar, oavsett vilken typ av design man vill ha på babygymmet eller lekmattan som man köper till sin bebis.

Något annat i denna kategori som är väldigt populärt är olika klossar. Även här finns det många olika varianter att välja mellan så att man enkelt kan hitta den typen av klossar som man är intresserad av att köpa.

En annan kategori som är väldigt populär är Jollyrooms utbud av barnböcker. Jollyroom har många olika barnböcker i sitt sortiment och det finns något som passar såväl de minsta bebisarna som större barn som vill läsa mer avancerade barnböcker.

Något som är väldigt roligt för de allra minsta är pekböcker där delar av böckerna är utformade så att barnet ska kunna känna sig fram. Till exempel kan barnet då känna på håret i hästens man eller klappa en hund som i boken har mjuk päls. Sådana böcker är både pedagogiska och samtidigt väldigt roliga för barnen.

Det finns också många barnböcker som innehåller en knapp som barnet kan trycka på för att höra en musikslinga. Denna typ av barnbok med musik är ofta väldigt uppskattad och det är också en typ av bok som är väldigt populär bland Jollyrooms kunder.

Ytterligare en kategori leksaker och presenter som Jollyroom erbjuder är klassiska gunghästar och gungdjur. Detta är en tidlös leksak som barn uppskattat förr och uppskattar idag. Det finns många olika färger och modeller att välja mellan och kunder hos Jollyroom behöver inte välja just en häst som gungdjur. Det finns flera produkter där barnen kan gunga på exempelvis ett rådjur eller en zebra, för att nämna några exempel.

Dessa gunghästar och gungdjur finns i olika storlekar och man kan således hitta gunghästar som passar de allra minsta men också gunghästar som passar bättre för större barn.

Hos Jollyroom går det också att hitta en enormt stor mängd olika spel och pussel som är anpassade för barn. Här finns allt från enkla pussel med några få bitar som passar de allra minsta till mer avancerade spel och pussel som större barn tycker är roliga.

Något som är väldigt bra med spel och pussel är att barn kan spela dessa tillsammans med vuxna. Det gör att barnen kan kombinera nytta med nöje då de dels har roliga när de spelar eller pusslar men de slipar också på sina sociala förmågor medan pusslandet eller spelandet pågår.

Erbjuder Jollyroom något mer än leksaker/presenter?

Ja, Jollyroom har ett enormt utbud av olika produkter som inte kan klassas som leksaker eller presenter men som är väldigt bra att ha. Det finns en stor mängd sådana produkter som passar allt från de minsta bebisarna till de stora barnen som snart blir tonåringar.

Erbjuder Jollyroom något mer än leksaker/presenter

Hur beställer jag hos Jollyroom?

För att beställa hos Jollyroom gör du exakt som i vilken annan butik på nätet som helst. Jollyroom har en tydlig och enkel hemsida som gör det oerhört lätt att hitta de produkter och leksaker som man vill beställa och det går snabbt och smidigt att lägga till dessa produkter i varukorgen.

När man har lagt alla de leksaker och presenter som man vill beställa går man vidare till kassan. Där kan man välja flera olika betalsätt. Ett väldigt populärt betalsätt numera är att betala via Klarna och denna möjlighet har alla som shoppar hos Jollyroom. Något som är väldigt bra med Klarna är att man kan använda det för att betala senare, till exempel genom att få alla inköp man har gjort med Klarna samlade på en och samma faktura varje månad.

Efter att man har valt vilket betalningssätt man vill använda går man vidare till själva betalningen. När den sedan är genomförd är beställningen klar och Jollyroom börjar leveransen av dina leksaker, presenter eller produkter. Svårare än så är det inte att beställa hem härliga varor från Jollyroom!

Vilka leveranssätt finns hos Jollyroom?

När man handlar hos Jollyroom kan man välja att få produkterna hemskickade med flera olika typer av leveranssätt. Det går exempelvis att få dem skickade med Budbee så att man kan hämta ut varorna ur en box hos ett utlämningsställe när man själv har tid. Det går också att välja att få varorna hemskickade med Postnord om man vill få dem levererade hem till dörren.

Hur lång tid frakten tar beror till stor del på vilket leveranssätt man väljer samt var någonstans man bor. Om man exempelvis bor i Stockholm eller Göteborg går det oftast snabbare att få hem sina varor än om man till exempel bor på landsbygden i Norrland.

Hur kommer man i kontakt med Jollyroom?

Om man vill komma i kontakt med Jollyrooms kundtjänst så går det att göra det på flera sätt. Det går bra att använda klassiska kontaktvägar som telefon och e-post, men det går också bra att få hjälp via Jollyrooms automatiska tjänster inne på deras hemsida.

Om man vill komma i kontakt med Jollyrooms kundtjänst via telefon gäller det att höra av sig under deras öppettider. Kundtjänst håller öppet alla helgfria vardagar mellan klockan 10 och klockan 14.

Det går också bra att klicka sig fram till automatisk hjälp inne på Jollyrooms hemsida. När man gör det väljer man först vad man har för typ av ärende, till exempel om man vill spåra sitt paket eller om man har någon fråga gällande exempelvis beställning eller betalning.

När man har klickat sig vidare får man mer information om ärendet. Om man exempelvis undrar över något som många andra kunder frågat om tidigare kan man ofta hitta svaret på sin fråga i Jollyrooms sektion för frågor och svar.

Vilket omdöme & betyg i tester & recensioner får Jollyroom på nätet?

Jollyroom brukar vanligtvis få relativt höga betyg när sajter på nätet får säga sitt. Även på sajter där användare själva betygsätter olika företag samt lämnar omdömen om dessa brukar Jollyroom kvittera ut höga betyg.

Hos TrustPilot som är den största och mest kända sajten där användarna själva lämnar omdömen om olika företag har Jollyroom fått snittbetyget 4,4 av 5 möjliga. Detta snittbetyg baseras på omkring 25 000 omdömen vilket gör att det får anses vara ett mycket högt betyg.

73 procent av alla användare som har betygsatt Jollyroom har delat ut betyget fem stjärnor, vilket är det högsta möjliga hos TrustPilot. Dessa användare nämner flera olika saker i sina omdömen som de är nöjda med och som de anger som anledning till att de har delat ut högsta möjliga betyg.

En sak som flera nöjda kunder nämner i sina omdömen är att de upplever Jollyrooms kundservice som proffsig och seriös. De har fått snabb hjälp när problem har uppstått och de upplever bemötandet som trevligt och serviceinriktat.

En annan sak som många nöjda kunder nämner som en stor anledning till att de delat ut högsta betyg är att varorna och produkterna de beställt hem från Jollyroom alltid tycks hålla god kvalitet och dessa kunder har alltid blivit nöjda när det handlat hos just Jollyroom.

Endast nio procent av användarna som har recenserat Jollyroom hos TrustPilot har delat ut betyget en stjärna, vilket är det lägsta möjliga betyget. Dessa missnöjda användare lämnar olika motiveringar till varför de har delat ut lägsta möjliga betyg till Jollyroom.

Vissa missnöjda kunder skriver i sina omdömen att leveranserna från Jollyroom inte har fungerat. De har fått hem fel produkter eller defekta produkter och när de sedan velat rapportera problemen har de upplevt att kontakten med kundtjänst inte har varit tillfredsställande.

Något annat som flera missnöjda kunder nämner i sina omdömen är att de fått hem kläder som inte alls matchar de storlekar de har valt när de lagt sin beställning. Detta är en anledning till missnöje.

Tre bra saker med Jollyroom

 • Deras utbud av produkter är enormt och man hittar precis allt man behöver när det gäller leksaker och presenter till barn och bebisar.
 • Priserna på många varor är konkurrenskraftiga och det är enkelt att fynda hos Jollyroom.
 • Jollyroom erbjuder flera snabba och säkra betalningsalternativ för alla kunder som handlar via nätet.

Tre dåliga saker med Jollyroom

 • Ibland har de långsamma leveranser och det är inte säkert att man får sin produkt i tid om man beställer kring högtider, exempelvis inför julen.
 • Deras kundservice blandar och ger och har man otur kan det vara svårt att få hjälp.
 • Deras hemsida kan lätt uppfattas som rörig då de har ett så stort utbud av olika produkter.

Tre av de populäraste leksakerna/presenterna hos Jollyroom

 • Barnvagnar är ett måste för alla med bebisar och Jollyroom erbjuder ett stort utbud av sådana.
 • Bilstolar är också ett måste för alla med barn och även här har Jollyroom ett stort urval av produkter från flera olika kända märken.
 • Nappar och napphållare till bebisar är en populär present som uppskattas av såväl föräldrar som bebisar.

Frågor & svar om Jollyroom

Frågor & svar

Vilka äger Jollyroom?

Jollyroom ägs till största del av grundaren Ole Sauar som äger omkring 60 procent av aktierna i företaget. Resten av aktierna ägs av bolaget Egmont.

Är Jollyroom säker?

Ja, Jollyroom är en stor och känd hemsida och det drivs att ett väldigt seriöst företag. Det är med andra ord väldigt säkert att besöka deras hemsida samt att handla från den.

Hur kan man betala hos Jollyroom?

När man handlar hos Jollyroom så kan man välja att betala på flera olika sätt. Det går bland annat att betala med vanliga betalningsmetoder som bankkort och kreditkort, men det går även bra att betala med hjälp av smidiga tjänster som till exempel Klarna.

Vilka kampanjer & rabatter har Jollyroom?

Jollyroom har ofta aktuella kampanjer och rabatter som man som kund kan ta del av. För att se vilka kampanjer och rabatter som finns tillgängliga just nu så är det enklaste sättet att ta reda på det genom att surfa in på Jollyrooms hemsida.

Har Jollyroom vanliga butiker?

Ja, Jollyroom är ett företag som till skillnad från många andra valt att inte säga upp sina fysiska butiker. De har bland annat ett stort showroom i Göteborg och en butik vid Kungens Kurva i Stockholm.

Var levererar Jollyroom?

Jollyroom erbjuder leveranser över hela Sverige. De levererar med hjälp av pålitliga firmor som exempelvis Budbee eller Postnord och säkerställer på så vis att alla i hela Sverige kan ta del av deras leveranser.

Är Jollyroom ett bra val?

Ja, Jollyroom är ett stort och känt företag som har ett mycket gott renommé. Vi har bara med säkra val på våran hemsida och Jollyroom är i allra högsta grad ett sådant.

Bra val i juni 2024:


Stor&Liten

 • Perfekt val när du skall ha en present eller leksak.
 • Ett stort utbud med något för barn i alla åldrar.
 • Fri frakt på beställningar över 499 kr.

Leksakscity

 • Många & prisvärda leksaker med hög kvalitet.
 • Säkra leksaker som är CE- och EG-märkta.
 • Fri frakt på beställningar över 999 kr.

Micki

 • Enormt utbud av leksaker för barn i alla åldrar.
 • Säkra leksaker som håller en längre tid.
 • Fri frakt på beställningar över 499 kr.

Forskarfabriken

 • Pedagogiska leksaker inriktade på forskning och vetenskap.
 • Många olika leksaker för barn i olika åldrar.
 • Fri frakt på beställningar över 600 kr.

Litenleker

 • Gigantiskt utbud av leksaker, presenter och babytillbehör.
 • Leksaker och presenter för barn i alla åldrar.
 • Fri frakt på beställningar över 500 kr.

Leksaksbilar.se

 • Stort utbud av leksaksbilar och radiostyrda bilar.
 • Bilar från unika och välkända varumärken.
 • Snabb frakt via Postnord/DHL.

Filur Namnlappar

 • Välj motiv och beställ roliga namnlappar.
 • Klarar upp till 60 grader i tvätten.
 • Alltid fri frakt när du beställer.

Club Creo

 • Pysselpaket som skickas en gång i månaden.
 • Roliga pyssel för både barn och vuxna.
 • Skickas alltid med gratis frakt.

Albert

 • Barnens digitala mattelärare som en app.
 • Finns till Android, iPhone och iPad.
 • Just nu kan du prova gratis.

Zcooly

 • Kunskapsspel för barn som är roligt och pedagogiskt.
 • Finns till enheter med Android, iPhone och iPad.
 • Just nu kan du prova gratis i 14 dagar.

Jaramba

 • Över 800 filmer, sånger, böcker och spel för barnen.
 • Med fokus främst på barn i åldrarna 2-5 år.
 • Just nu kan du prova gratis.